Skip to main content

Selskabsret

Selskabsret er et fundamentalt retsområde for enhver virksomhed – fra iværksætterfirmaer til etablerede multinationale selskaber.

Hos VES Advokater tilbyder vi omfattende rådgivning inden for selskabsret, der sikrer, at din virksomhed er i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Hvad er selskabsret?

Selskabsretten danner rammen for, hvordan virksomheder etableres, drives og eventuelt afvikles, hvilket gør det essentielt for virksomhedsejere at have adgang til kvalificeret juridisk vejledning. Hos VES Advokater forstår vi vigtigheden af at have en pålidelig partner, der kan guide dig gennem selskabsrettens udfordringer, uanset om du er ved at starte op, udvide, eller overvejer køb eller salg af et selskab.

Hvem kan have behov for hjælp til selskabsret?

Alle virksomheder, uanset størrelse, kan drage fordel af en erhvervsadvokats ekspertise. Hos VES Advokater står vi klar til at støtte både store virksomheder med komplekse juridiske udfordringer og mindre virksomheder, der søger vejledning i selskabsstiftelse og daglig drift.

Vores rådgivning om selskabsret:

Vi udøver en alsidig rådgivning indenfor dette retsområde, herunder rådgivning omkring:

  • Ledelsesforhold

  • Bistand i forbindelse med stiftelse af selskaber

  • Udarbejdelse af vedtægter

  • Ejeraftaler

  • Direktionsinstrukser og forretningsordner m.v.

Endvidere yder kontoret bistand med gennemførelse af omstruktureringer, fusioner, spaltning, kapitalforhøjelser eller kapitalnedsættelser samt tilrettelæggelse og gennemførelse af generalforsamlinger. Herudover rådgiver vi om likvidationer, tvangsopløsning og genoptagelse af kapitalselskaber.

VES Advokater fungerer som rådgivere for både små og mellemstore erhvervsvirksomheder i hele landet samt for et stigende antal udenlandske virksomheder, der efterspørger vores rådgivning omkring etablering i Danmark.

Herudover har vi et stort netværk af banker, revisorer og andre sparringspartnere som vi gladeligt formidler kontakten til, hvis vores kunder har behov herfor.

Få hjælp til selskabsret

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan VES Advokater kan assistere din virksomhed med selskabsretlige anliggender? Kontakt os for en uforpligtende samtale, og lad os sammen afdække, hvordan vi bedst kan imødekomme din virksomheds juridiske behov.

Kontakt vores specialister

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Se vores dygtige hold af specialister

Mød vores advokater, der tilbyder dybdegående juridisk rådgivning og repræsentation, baseret på et solidt fundament af omfattende erfaring og specialisering inden for forskellige retsområder.